Назад до Покриви

OSB плоскости

Филтри
4 Продукта
По уместност
По уместностНай-новиНай-продаваниАзбучно A → ЯАзбучно Я → АЦена 0 → 9Цена 9 → 0
Подреди по:
На страница по:

OSB Плоскости за вашият строителен проект

Какво са OSB плоскости?

OSB (Името им идва от английски – Oriented Strand Board) е вид строителен материал, който се използва широко в строителството за различни приложения. OSB плоскостите са направени от насочени дървесни стружки, които са смесени с лепило и са нареждани във влакна. Този процес създава плосък и здрав лист, който може да се използва за облицовка на стени, подове, покриви и други строителни приложения.

Ето някои от характеристиките и предимствата на OSB плоскости:

Издръжливост на OSB плоскост - това е много издръжлив материал, който може да издържи тежките товари и стресове.

Водоустойчивост: По-новите видове OSB са проектирани да бъдат устойчиви на влага, като се поддържа стабилността им дори при влажни условия.

Еднородност: В сравнение с някои други строителни материали, OSB плоскостите често имат по-еднородна структура, което може да бъде предимство при определени строителни приложения.

Екологичност: По-голямата част от материала, използван за производство на OSB, е рециклиран и произведен от дървесен материал.

Изолационни свойства: OSB може да предостави някакви изолационни свойства, което може да бъде полезно за подови и стенни приложения.

OSB плоскостите се използват често в строителството поради своите качества и ниска цена. Те предоставят здравина и функционалност за различни строителни проекти.

loading...