Назад до Началната страница

Груб Строеж

Предстои да Ви издадат разрешително за строеж и са Ви нужни елементи за изграждане на грубия строеж? На тази страница ще откриете тухли, газобетонни блокчета и зидарски смеси, които ще са Ви нужни за изпълнение на заданието, предвидено по чертеж.

Филтри
27 Продукта
По уместност
По уместностНай-новиНай-продаваниАзбучно A → ЯАзбучно Я → АЦена 0 → 9Цена 9 → 0
Подреди по:
На страница по:

Какво са строителните материали за груб строеж?

Материалите за груб строеж са задължителна част от изграждането на всека архитектурна конструкция – жилищна/офис сграда, къща, склад и други.

Цената на тези продукти не е в константа, благодарение на отворената пазарна икономика. Те варират спрямо това колко са търсени, което е повишено през топлите месеци, или от недостига им.

Важно е да се предвиди, спрямо чертежите на заданието, какво количество материали ще Ви е необходимо, преди да направите поръчка. Така цената на елементите за грубия строеж ще е по-ниска, защото няма да доплащате допълнително за транспорт, при нужда от нова заявка, или да Ви остават в голям излишък.

Видове материали за груб строеж

Продуктите за изграждане на сграда са разнообразни според своята същност и характеристика. Ние ще Ви помогнем да се ориентирате от кои материали за груб строеж имате нужда.

Тухли – Те са сред най-древните строителни материали, които се радват на широко приложение дори в наши дни. Направени са от керамика или цимент и се използват при граденето на стени.

Газобетон – Произвеждат се от вар, кварцов пясък, цимент, алуминиев прах и вода. Те са изключително леки и удобни за поставяне. Използват се за създаване на допълнителна топлоизолация.

Зидарски разтвори – С помощта на тези продукти се създава консистенция, която се използва за залепване на елементите при изграждане на стени.

Как се използват материалите за груб строеж?

Всеки продукт, който се използва в зидарството и граденето, има специфика при начина на употреба. С наша помощ ще може да се ориентирате по-лесно как да ги използвате по най-оптималния начин.

Тухли – Някои от този тип елементи на грубият строеж имат специфика при поставянето на зидарската смес, но реденето е сравнително еднотипно. Когато поставяте тухли е важно да се уверите, че те са нивелирани както по хоризонталата, така и по вертикалата, преди да сложите следващото блокче.

Газобетон – Първият ред се слага върху два пласта смес за слепване, като между тях се полага хидроизолираща мушама. Когато ги поставяте, първо трябва да нанесете, с назъбена лопатка, по хоризонтала и вертикалната фуга на блокчетата приготвеното лепило. Много е важно да бъде добре подравнено, преди да сложите следващото.

Зидарски разтвори – За да получите добра консистенция за лепене, трябва да разбиете сухата смес с вода спрямо изискванията посочени на опаковката на продукта. Препоръчително е използването на бетонобъркачка, за по-лесното придобиване на идеалната гъстота за залепване.

Защо да закупим материали за груб строеж от Stroymart.bg?

Ако изпитвате затруднения с избора на продукти, които са Ви нужни за извършване на строителната дейност, може да се свържете с нас за консултация.

За допълнително удобство на клиентите ни от столицата Stroymart.bg предлагаме доставка с наш личен транспорт до посочен адрес на територията на гр.София.

Ние от Stroymart.bg поддържаме складова наличност на материалите за груб строеж, които предлагаме и можем да изпълним поръчката Ви с бърза доставка.

loading...