Назад до Началната страница

ISOMAT

Филтри
198 Продукта
По уместност
По уместностНай-новиНай-продаваниАзбучно A → ЯАзбучно Я → АЦена 0 → 9Цена 9 → 0
Подреди по:
На страница по:

ISOMAT - Иновация и Качество в строителни материали и хидроизилация

Със своето вдъхновяващо представяне в строителната индустрия, ISOMAT съчетава иновация и качество, предоставяйки широка гама от високотехнологични строителни материали. Основана през 1980 г., компанията се превърна в един от водещите производители в югоизточна Европа, утвърдена с 3 производствени линии в Гърция, Сърбия и Румъния.

Представителна Глобална Присътственост: Със 7 дъщерни дружества в ключови страни като България, Германия, Русия, Турция, Румъния, Сърбия и Словения, ISOMAT разгърна своето влияние в над 55 държави по света. Тя не само предоставя продукти, но и създава дългосрочни партньорства с клиенти, насочени към изграждането на трайни и качествени обекти.

Технологична Иновация: ISOMAT инвестира в най-новите технологии, за да създаде продукти, които превъзхождат стандартите на индустрията. С портфолио от над 350 продукта, включващи водоизолационни системи, замазки, грундове, зидарски материали и специализирани решения, компанията е в предната линия на иновациите в строителния сектор.

Устойчивост и Екологична Отговорност: ISOMAT не само предлага високотехнологични продукти, но и се стреми към устойчивост и екологична отговорност. Процесите на производство се извършват с внимание към опазването на околната среда, като се подчертава ангажимента на бранда към екологично устойчиво бъдеще.

Широка Гама от Продукти: Сортирана в 6 ключови категории, продуктите на ISOMAT обхващат всички аспекти на строителството, предоставяйки пълни решения за всякакви строителни предизвикателства. Хидроизолационни системи, замазки, подови покрития и специализирани продукти създават комплексен и съгласуван подход за всеки проект.

ISOMAT не просто предлага строителни материали - тя представлява технологичен партньор за строителите на утрешния свят, където качеството и иновациите са от основно значение.

Основни категории строителни материали ISOMAT

Хидроизолация

- Бои и лакове

- Полагане на плочки и камъни

- Микроцимент

ISOMAT съчетава знание, експертиза и страст към иновациите, за да предостави на клиентите си продукти, които превъзхождат стандартите в индустрията. Научният екип играе ключова роля в постигането на изключително качество и функционалност във всеки продукт, предлаган от бранда. Така ISOMAT продължава да води в строителния сектор чрез постоянни иновации и развитие.

 

loading...