Назад до Топлоизолация

Топлоизолационни плоскости XPS

XPS (екструдиран полистирен) е изключително висококачествен топлоизолационен материал, предоставящ изключителна топлоизолационна ефективност и структурна устойчивост за разнообразни строителни и индустриални приложения. Нашите XPS продукти предлагат надеждност, иновация и устойчивост, които отговарят на изискванията на съвременното строителство.

Основни характеристики и предимства:

Висока Топлоизолация: XPS се отличава с изключителна способност да задържа топлината и да намали енергийните загуби през стени, покриви и подове. Това води до подобрена енергоефективност и значително намаление на разходите за отопление и охлаждане.


Структурна Устойчивост: XPS е известен със своята висока структурна интегритет и здравина. Този материал предоставя надеждна поддръжка и стабилност на сградните конструкции, което го прави подходящ за разнообразни приложения - от изолация до подсилване на стени и подове.


Устойчивост на Вода и Влага: Нашият XPS продукт е обработен така, че да бъде устойчив на вода и влага, което го прави подходящ за применение дори във влажни условия. Той запазва своите топлоизолационни свойства дори след контакт с вода.


Лекота и Лесен Монтаж: Въпреки своите впечатляващи структурни характеристики, XPS продуктите са леки и лесни за монтаж. Този фактор опростява и ускорява процеса на инсталация.
Подходящ за Различни Приложения: XPS може да се използва в разнообразни строителни приложения, включително изолация на покриви, стени, фасади, подове и подземни етажи.
С нашите висококачествени XPS продукти ще получите иновативно решение за топлоизолация и структурна устойчивост, което ще допринесе за по-ефективното, удобно и енергоефективно управление на вашия проект. Отстоявайки стандартите на качество и надеждност, нашите XPS продукти са изборът за бъдещето на вашия строителен проект.

Филтри
8 Продукта
По уместност
По уместностНай-новиНай-продаваниАзбучно A → ЯАзбучно Я → АЦена 0 → 9Цена 9 → 0
Подреди по:
На страница по:
loading...