Назад до Топлоизолация

Топлоизолационни плоскости EPS

Стиропорът, също известен като експандиран полистирен (EPS), е водещ материал в областта на топлоизолационните решения и строителните приложения. Нашите стиропорни продукти предлагат изключителни свойства, които ви позволяват да създадете оптимална топлинна изолация, структурна стабилност и енергоефективност във вашата сграда или проект.

Основни характеристики и предимства:

Отлична Топлоизолация: Стиропорът е известен със своите високи топлоизолационни свойства. Той предпазва сградата от загуба на топлина през стени, подове и покриви, създавайки по-комфортна среда и намалявайки разходите за отопление и охлаждане.


Лекота и Лесен Монтаж: Стиропорът е изключително лек и лесен за обработка материал. Това прави монтажа му бърз и ефективен, намалявайки времето и усилията, необходими за завършване на проектите.
Устойчивост на Влага: Нашите стиропорни продукти са обработени така, че да бъдат устойчиви на влага, предотвратявайки проникването на вода и подпомагайки запазването на топлоизолационните свойства дългосрочно.


Структурна Интегритет: Стиропорът предоставя структурна подкрепа и устойчивост, като може да бъде използван като част от композитни системи за подсилване на сградни конструкции.
Разнообразие от Приложения: Независимо дали сте в процес на строителство, реновация или изолация, стиропорът има широк спектър от приложения - от изолация на стени, покриви и подове до декоративни и архитектурни елементи.
С нашите висококачествени стиропорни продукти ще получите надеждно и устойчиво решение за вашите топлоизолационни и строителни нужди. Придайте на вашия проект ефективност, комфорт и дълготрайност с помощта на стиропор.

Филтри
61 Продукта
По уместност
По уместностНай-новиНай-продаваниАзбучно A → ЯАзбучно Я → АЦена 0 → 9Цена 9 → 0
Подреди по:
На страница по:
loading...