Назад до Сухо строителство

Профили ЦВ / CW за гипсокартон

Филтри
7 Продукта
По уместност
По уместностНай-новиНай-продаваниАзбучно A → ЯАзбучно Я → АЦена 0 → 9Цена 9 → 0
Подреди по:
На страница по:

Изборът на правилни CW профили за преградни стени от гипсокартон зависи от конкретните изисквания на проекта и предназначението на стената. Ето някои стъпки, които можете да следвате, за да изберете подходящите CW профили:

 1. Определете размера на стената:

  • Измерете дължината и височината на стената, за която ще използвате CW профилите. Тези размери ще ви помогнат да изберете профили с правилната дължина.
 2. Определете видът на стената:

  • Ако стената е вътрешна и носеща, може да се изисква по-здрав CW профил. Ако стената е преградна и не носеща, може да се използват по-леки профили.
 3. Тегло и материал на облицовката:

  • Ако облицовката на стената ще бъде от стандартни гипсокартонени листове, можете да изберете CW профили, които са подходящи за теглото на тези материали. Ако планирате тежки облицовки, като например голямо огледало, можете да изберете по-здрави профили.
 4. Разстояние между профилите:

  • В зависимост от изискванията за звукоизолация и стабилност, определете разстоянието между CW профилите. По-голямото разстояние може да изисква по-здрави профили.
 5. Използване на допълнителни материали:

  • Ако планирате да вграждате допълнителни материали в стената, като например изолация или електроинсталации, изберете CW профили, които предоставят достатъчно пространство и удобство за тези елементи.

Следвайки тези стъпки и се консултирайки със специалисти по строителство, ще бъдете в състояние да изберете правилните CW профили за вашата преградна стена от гипсокартон.

loading...