Назад до Строителни смеси

Циментова шпакловка

Филтри
14 Продукта
По уместност
По уместностНай-новиНай-продаваниАзбучно A → ЯАзбучно Я → АЦена 0 → 9Цена 9 → 0
Подреди по:
На страница по:

Какво е циментова шпакловка с фибри?

Циментовата шпакловка с фибри е материал, използван за запълване на пукнатини, дупки и неравности в стени и тавани преди боядисване или полагане на облицовки. Тя съдържа цимент като основен компонент, обикновено заедно с различни добавки като пясък, полимерни субпродукти и други. Този вид шпакловка предоставя здрава и устойчива повърхност и често се използва за ремонти и строителство на вътрешни стени.

Циментовата шпакловка има свойства, които я правят подходяща за работа с различни видове повърхности. Тя е издръжлива и устойчива на влага, което я прави подходяща за приложение във влажни или външни условия.

Какви видове циментови шпакловки има?

Съществуват различни видове циментови шпакловки, в зависимост от конкретните нужди и условия за приложение:

  1. Обикновена циментова шпакловка: Това е основният вид циментова шпакловка, която съдържа цимент, пясък и добавки. Този вид шпакловка е подходящ за общи ремонти и поправки във вътрешни и външни стени.

  2. Влагоустойчива циментова шпакловка: Тя включва специални добавки, които я правят устойчива на влага. Този вид шпакловка е подходящ за баня, кухня и други влажни помещения.

  3. Еластична циментова шпакловка: Този вид шпакловка съдържа полимерни добавки, които я правят по-гъвкава и еластична. Тя е подходяща за повърхности, които могат да бъдат подложени на леки деформации, като например външни стени.

  4. Бързосъхнеща циментова шпакловка: Този тип шпакловка има бързо време на съхнене, което позволява по-бързи работни цикли. Тя е подходяща, когато се изисква бърз ремонт или завършване на проект. Бързостягащата циментова шпакловка с фибри е предпочитан материал за работа както в студено така и в топло време.

loading...